G16: Tiller 0 - 2 Malvik

Postet av Marius L. Larsen den 27. Aug 2017

TOBB ARENA (TILLER): Brente målsjanser førte til ufortjent tap på hjemmebane.

Det ville seg ikke for Sondre Vinjevoll og resten av gutta mot Malvik. Foto: Marius L. Larsen.

G16-1 skulle prøve å reise kjerringa etter det forsmedlige 2-1-tapet for Heimdal i forrige serierunde, og de dominerte store deler av første omgang mot et Malvik-lag som hadde mer enn nok med å forsvare seg.

En livlig Joakim Berg Vårhus hadde flere sjanser, men det ble ingen scoringer før pause i sensommersola på TOBB Arena.

I starten av andre omgang var det Malvik som var mest på hugget, men det nærmeste de kom var et skudd i nettveggen fra skrått hold.

Berg Vårhus traff en lignende nettvegg kort tid etterpå, og i det 55. spilleminutt gjorde en opplagt Fredrik Olufsen alt selv før han serverte Berg Vårhus på perfekt vis i feltet, men forsøket gikk midt på keeper.

Tre minutter senere kom Sondre Vinjevoll alene med keeper, men gjestenes sisteskanse reddet flott.

Mot spillets gang tok imidlertid Malvik ledelsen etter 69 minutter. En lang bakromspasning endte med at angrepsspilleren kom alene med Tiller-keeper Lars Smemo, men selv om Smemo reddet første forsøk, satte rødtrøyene inn returen til 0-1.

Fem minutter senere var ledelsen doblet og kampen nær punktert. Alene med keeper nok en gang satte Malvik inn 0-2 fra skrått hold.

Neste kamp for G16-1 er mot Levanger søndag 3. september kl.16.00 på TOBB Arena.

G16: Tiller IL 0 (0) - (0) 2 Malvik IL