Alle til A-sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 28. Jul 2017

Alle tre lagene i Umeå Fotbollsfestival er kvalifisert for A-sluttspill lørdag ettermiddag.

G13 i aksjon i Umeå. Foto: Gro Merethe Nerland.

Det var ikke så dejlig å være norsk i Dana Cup fredag ettermiddag, da G14 tapte knepent 1-0 for amerikanske Lake Norman SC i 8-delsfinalen i B-sluttspillet. Selv om turneringen er over for denne gang, kan de se tilbake på uka med et godt samhold, tidvis herlig angrepsspill og noen flotte scoringer. Nå gleder vi oss til høstsesongen!

De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å imponere et godt stykke over riksgrensa etter en imponerende åpningsdag i Umeå Fotbollsfestival på torsdag, og fredagens fem kamper endte i solide fire seiere og ett knepent tap.

Våre to jentelag i J15- og J17-klassen har så langt gjort rent bord, og den langvarige fredagen startet med en flott 5-0-seier over Domsjö for J15, der målene ble scoret av Hege Snåsøy Hovdahl, Thale Hinsverk, Marie Methi, Synne Bye-Andersen, Vilde Winge Kristiansen.

Senere på dagen sto to J17-kamper for tur. Først ble det blå 2-0-seier over Sörfors etter mål fra Siri Oline Berg-Johansen og Winge Kristiansen, og deretter slo de Sundsvall/Kovland 2-1 i en ny, spennende kamp takket være scoringer fra Lise Finsrud og Andrea Sivertsen Broholm.

Fredagens siste jentekamp var i 15-årsklassen der Älvdalen United fikk få muligheter. Fire mål fra Sivertsen Broholm og ett hver fra Hinsverk og Snåsøy Hovdahl sørget for en strålende 6-0-seier for Tiller.

Helt til slutt skulle G13 få det tøft mot fjorårets bronsevinnere Sandåkerns. Svenskene ledet 2-0 tidlig i oppgjøret, men Dennis reduserte ikke lenge etterpå etter et godt angrepsspill. Til pause sto det derimot 1-3, og da Tiller fikk et annulert mål for offside i andre omgang, stakk svenskene av og vant til slutt 4-1.

Dermed håper vi våre unge spillere har fått en god natts søvn, for lørdagen kan bli lang!

Fremdeles har J17 igjen én kamp i gruppespillet, men alle tre lagene er klare for A-sluttspillet.