3.-, 2.- og 1. plass

Postet av Marius L. Larsen den 3. Jul 2017

OPPSUMMERING: Tiller opplevde svært imponerende dager på Ladesletta i Skandia Cup, og Marita Olsen har fått sin sjette landskamp.

J13 jubler over bronse. Foto: Rune Olufsen. NB! På dette bildet manglet noen spillere.


De blåkledde fra Tillerbyen var i sedvanlig storslag under årets Skandia Cup på Lade, og samtlige konkurranselag var i sluttspill, men det var jentene som skulle stå for overskriftene.

J13 imponerte alle og kapret en fantastisk 3. plass i sin første utendørscup på 9-erbane, mens våre spillere født i '02 og '03 kjempet på to fronter.

I J17-klassen måtte våre unge spillere se seg slått av et eldre og bedre Innstrandens-lag, men de kunne uansett juble over en herlig 2. plass.

Helt til slutt sto J15-klassen for tur. Samme gjeng skulle kjempe med sine argeste rivaler fra Strindheim om den største pokalen, og gjett om blåtrøyene vant 2-0 og dermed gullet!

En real BLÅmandag i Tiller-forstand.


Les også:

Kapret gull og sølv
- Dette smakte godt

Se også:
Skandia Cup lørdag


Fikk 15 minutter

Samtidig denne helga var en Tiller-spiller i aksjon i Åpent Nordisk mesterskap i Finland. Marita Olsen er for tiden med J16-landslaget i denne vennskapsturneringen, og jentene i rødt, hvitt og blått har gjort sine saker veldig bra innledningsvis.

I første gruppespillkamp beseiret de Danmark 4-3 med Marita som ubenyttet reserve, men hun fikk et kvarter i 3-1-seieren over Tyskland søndag.

Neste og siste gruppespillkamp er mot Nederland på tirsdag.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.