Kattem/Flatås 0 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Jun 2017

FLATÅSEN KUNSTGRESS (FLATÅSEN): Kvinnelaget lysnet opp en koksgrå tirsdagskveld med seier over Kattem/Flatås.

Ina Sofie Rokne (i midten) jubler over sin 5-0-scoring. Femmålsscorer Victoria Sande Petersen (t.v.) virker overrasket over at noen andre traff nettmaskene. Foto: Marius L. Larsen.

Blåtrøyene gikk hardt til verks rett etter avspark, og kampen var mindre enn to minutter gammel da Victoria Sande Petersen hamret ballen via tverrliggeren og i mål fra 14 meter.

Kort tid senere kunne angrepsmakker Ina Sofie Rokne doble ledelsen, men en god Kattem/Flatås-keeper hindret dette.

I stedet var det hjemmelaget som tok over initiativet, og selv om det nærmeste de kom var et skudd i nettveggen, plaget de Tiller med sine lange bakromsballer med en sterk medvind i ryggen.

Midt oppi alt dette kunne Rokne doble ledelsen for andre gang, men etter at hun rundet keeper, havnet hun i ubalanse og skuddforsøket gikk utenfor mål.

Tre minutter før pause, og en god del minutter etter at det virkelig skjedde noe mot Tillers mål - godt mulig takket være knallhard jobbing på midten av 02-erne Marie Methi og Hege Snåsøy Hovdahl - kunne Tiller endelig juble igjen ved nok en gang Sande Petersen. Hun passerte en utrusende keeper og trillet inn 2-0 for blåtrøyene, som dermed kunne ta en lang og fortjent pause.

Solid siste 45

Etter sidebytte tok det ti minutter før kampen ble nærmest punktert.

I løpet av et lite minutt satte Sande Petersen sitt tredje og fjerde mål for dagen, da hun først snappet opp en ball rett foran keeper før hun deretter stanget inn 4-0 fra seks meter.

Gjestene i helblått leverte en mye bedre andre omgang, og de kjørte på med flere store sjanser. I tillegg til en årvåken Sande Petersen, fikk Sara Bye-Andersen to gode muligheter, der den beste var en lekker chip mot lengste kryss som keeper akkurat fikk vippet over mål.

Sande Petersfem

Selv om regnet fosset ned fra øvre etasje, varmet Ina Sofie Rokne flere Tiller-supportere rundt banen med sin 5-0-scoring i korthjørnet fra tolv meter i det 78. spilleminutt.

Alle gode ting ble fem (!) for Sande Petersen som fra kloss hold bredsidet Celine Kleiven Vevles frispark på halv volley til 6-0.

Tiller hadde fortsatt mer på lager, men flere scoringer uteble.

Neste og siste kamp før sommerferie er borte mot Brekken allerede på torsdag (22. juni) kl.19.0.