J15: Tiller 13 - 1 Lillehammer

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): J15 slo en god, gammeldags floke da de seiret stort over Lillehammer 2. pinsedag.

Det var nemlig duket for gruppespillfinale i Adidas Cup, en nasjonal turnering som regnes som et uoffisielt Norgesmesterskap i denne sammenhengen, men Tiller hadde tatt all gli fra motstanderen i åpningsminuttene.

Før tre minutter var spilt satte kaptein Andrea Sivertsen Broholm inn 1-0, og det var ikke det siste vi fikk se av henne.

Etter 16 minutter sto det 3-0 i målprotokollen, etter mål fra henholdsvis Vilde Winge Kristiansen og Victoria Løkken på i underkant av tre minutter.

Lise Finsrud headet inn 4-0 fra kloss hold etter innlegg fra Synne Bye-Andersen i det 27. spilleminutt, men Lillehammer ga spenning i kampen med sin redusering på et hjørnespark kort tid før pause.

Dusinet fullt og vel så det

Men det var de blåkledde fra Tillerbyen som hoppet opp og ned og vrikket med rockefoten denne mandagen.

Hjemmelaget fikk stor fart gjennom slalåmløypa i gjestenes bakre rekker, og et straffespark fra Mari Kristine Vik og Broholms andre scoring for dagen fikset en 6-1-ledelse seks minutter etter sidebytte.

Nye scoringer fra Broholm og Kristiansen og en solid soloprestasjon fra Vik sørget for 9-1, mens Marie Methis godt plasserte skudd gjorde at det ble tosifret - og enda var det 20 minutter igjen å spille.

Tiller fortsatte å suse forbi portene. Broholm scorte sitt fjerde og femte mål for dagen, samtidig som Finsrud fikk sitt andre da Tiller telte opp 13-1 med 20 i stil til slutt.

Sluttspillet i Adidas Cup spilles etter sommerferien, og Tiller er klare for 8-delsfinale etter å ha satt ny bakkerekord i dagens kamp.

J15: Tiller IL 13 (4) - (1) 1 Lillehammer FK
1-0 Andrea Sivertsen Broholm 3'
2-0 Vilde Winge Kristiansen 14'
3-0 Victoria Løkken 16'
4-0 Lise Finsrud 27'