G14: Tiller 8 - 2 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): G14-1 leverte et målshow og en praktkamp på TOBB Arena søndag kveld.

G14 har hatt en strålende helg. Foto: Marius L. Larsen.

G2003-årgangen vet virkelig hvor målet står for tiden, og det viste de klart og tydelig også i søndagens 11-erkamp mot Strindheim.

Men det var gultrøyene som tok ledelsen etter 6 minutter. Et hjørnespark havnet som nedfallsfrukt i feltet, og der var en Strindheim-spiller først på ballen som de satte i mål til 0-1.

Hjemmelaget nektet å la seg påvirke av det tidlige baklengsmålet, og det kunne faktisk virke som om de ble mer motivert for å slå tilbake.

Etter et kvarter - og i løpet av 60 sekunder - hadde Tiller snudd kampen. Først styrte Eric Mulondo ballen lekkert i lengste hjørne på Petter Karlsen Grytdals innlegg, og samme spiller var først frempå på keepers retur etter Aksel Søfting Bangs skudd og Marius Sivertsen Broholms gjennombruddspasning.

Dobbel fra Bang og Solberg

Og Tiller ga seg ikke med det første.

Etter 26 minutter sto det 3-1 i målprototkollen da Bang snappet opp en ny retur fra keeper fra kloss hold, og seks minutter senere økte hjemmelaget ledelsen til 4-1. Mulondo fikk sitt velfortjente hattrick da han satte inn sitt tredje mål for dagen alene med keeper.

Andre omgang startet like positivt, og da Henrik Solberg fikset 5-1 ni minutter etter sidebytte, begynte Tiller-publikumet å ane hvor seieren skulle havne.

I det 57. spilleminutt satte navnebror Elven inn 7-1, kun to minutter etter at Bang scorte sitt andre for dagen og Tillers sjette.

Solbergs planer om å bli tomålsscorer ble et faktum fire minutter før full tid med Tillers åttende nettsus, men det var gjestene fra Leangen som fastsatte sluttresultatet til 8-2 da de reduserte på straffespark helt på tampen.

Knallsterk seier for andrelaget

Det er ikke bare 14-åringenes førstelag som er i vinden om dagen.

På lørdag gjestet andrelaget Aasguten, og selv om det ble en enda tøffere oppgave da de havnet under 0-2, brettet de opp ermene og viste hva de er laget av.

To mål fra Henrik Solberg og ett hver fra Jonas Fossen Thanem og Stephan Lossius Aalberg sørget for at G14-2 vant 4-3 i en svært spennende kamp.

Dette var for øvrig deres tredje seier på fire kamper så langt i vårsesongen!

Neste kamp for G14-1 er borte mot Gimse mandag 29. mai kl.18.30.

Neste kamp for G14-2 er borte mot Flatås tirsdag 30. mai kl.18.30.

G14: Tiller IL 8 (4) - (1) 2 Strindheim IL