G16: Tiller 1 - 3 Sverresborg

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): G16-1 ble straffet av egen ineffektivitet i søndagens oppgjør mot Sverresborg.

Emil Offerdal Johansen scorte på straffespark. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tung start i striregnet da Sverresborg tok ledelsen før to minutter var spilt på et hjørnespark som gikk rett i mål.

Sverresborg var gode på dødball og innlegg fra kantposisjon, men Tiller hadde også sine muligheter. En offensiv Tobias Aavik hadde først muligheten etter åtte minutter med et skudd som havnet rett på keeper, før han avsluttet et godt angrep ti minutter senere, men skuddforsøket fra kloss hold endte i en blokkering i siste liten.

Fire minutter før pause fikk Tiller en vel fortjent utligning. Andreas Fredagsvik Tran ble felt av Sverresborgs keeper, og dommeren pekte på straffemerket. Der var Emil Offerdal Johansen like sikker som kuldegrader i mai, og dermed sto det 1-1 i målprotokollen.

Misbrukte mulighetene

Andre omgang startet med en farlig Sverresborg-kontring der en grønnkledd spiller skjøt i nettveggen på nærmest åpent mål, og disse kontringene skulle blåtrøyene få svi for senere i kampen.

I det 50. spilleminutt fikk hjemmelaget to store muligheter i løpet av ett minutt. Først hamret Invar Winther Storler til på hel volley fra 18 meter, men ballen strøk tverrliggeren. Deretter var Aavik alene med keeper, men spilleren med hanskene reddet flott.

En svært livlig Offerdal Johansen kom til flere gode muligheter fra sin høyrekantposisjon, men det var Sverresborg som fikk det siste ordet denne søndagen.

Etter 59 minutter tok de tilbake ledelsen på en overgang da de kom to mot Tiller-keeper Lars Smemo, og selv om vertene ropte på offside, ble målet godkjent.

Ett minutt før full tid punkterte grønntrøyene kampen med en lignende situasjon, og Tiller maktet aldri å komme tilbake.