J17: Tiller 3 - 2 Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): Tiller lå under 2-0 med tjue minutter igjen å spille, men så dukket Siri Oline Berg-Johansen opp og snudde kampen med sitt hattrick.

Siri Berg-Johansen sørget for tre mål og tre poeng. Her feirer hun med kaptein Andrea Sivertsen Broholm etter 1-2-scoringen. Foto: Marius L. Larsen.

Det virket som om Tiller-spillerne var like frosne som den etter hvert så merkverdige trøndervårkvelden med få plussgrader og sludd, men allikevel solskinn, for det var ikke mye å rapportere om i de rolige åpningsminuttene på TOBB Arena.

Begge lag fikk finspillet til å sitte bedre utover i omgangen, og etter 18 minutter fikk Tynset en stor sjanse fra fem meter, men styringen mot mål gikk like utenfor lengste stolpe.

To minutter senere var Synne Bye-Andersen frampå med et skudd fra skrått hold, men også her snek ballen seg utenfor rammeverket.

Etter 26 minutter var kaptein Andrea Sivertsen Broholm svært nære ved å sende Tiller i føringen, men skuddet fra nærmest død vinkel ble reddet på strek av en rødkledd spiller.

To baklengsmål på ett minutt

Det var et friskere Tiller-lag som kom ut fra den varme garderoben på Tonstad skole etter pause, og det hadde ikke gått mange minutter før Louisa Stuedahl fosset fremover etter at Broholm satte i gang en kontring, men skuddet fra hjørnet av 16-meteren gikk utenfor målet.

Fem minutter senere ladet Marie Methi kanonen fra 22 meter, og ballen strøk lengste kryss i det den suste forbi alt og alle.

Allikevel sto det 0-1 i målprotokollen etter 59 minutter. Tynset hadde noen gode minutter i forkant av målet, Tiller klarte ikke å få tak i ballen og fra 20 meter satte gjestene fra Nord-Østerdal inn kampens første scoring.

Under 60 sekunder senere hadde ikke hjemmelaget våknet fra det første målet, da Tynset doblet ledelsen på et innlegg som gikk rett i mål.

Berg-Johansen med langskudd og halv volley

Om man trodde dette var et kaotisk minutt, var dette bare starten på et hektisk timinutt.

Tre minutter etter rødtrøyenes andre nettsus, fikk Siri Berg-Johansen nok da hun klinket til fra rundt 20 meter. Ballen fikk en perfekt høyde, fart og dupp kun høydehoppere i de Olympiske Leker ville ha vært fornøyd med, og den suste i lengste kryss til 1-2.

Nå fikk blåtrøyene blod på tann.

Under minuttet senere ble Berg-Johansen servert av en løpsvillig Bye-Andersen, og fra tolv meter og på halv volley sto det plutselig 2-2.

Straffespark avgjorde

Tiller øynet tre poeng, og det tok ikke mange minutter før Lise Finsrud var på farten på motsatt side, men innleggsskuddet fra venstre havnet en liten meter fra mål.

Men etter 69 minutter fikk kampen en ny leder.

Bye-Andersen ble felt av Tynsets keeper et godt stykke innenfor 16-meteren, og dommeren pekte korrekt på straffemerket.

Hvem andre enn Berg-Johansen steppet opp, var like sikker som regnvær på 17. mai og sendte Tiller i en entusiastisk 3-2-ledelse.

Vertene, godt anført av stopperkjempene Vilde Lund og Mari Kristine Vik, red av den lille brisen fra hedmarkingene i sluttminuttene, og kunne dermed juble over tre nye poeng etter en ellevill andre omgang.

Neste kamp for J17-1 er borte mot Charlottenlund mandag 20. mai kl.20.00.

J17: Tiller IL 3 (0) - (0) 2 Tynset IF