Tiller 5 - 1 Oppdal

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): Kvinnelaget leverte en flott prestasjon da Oppdal ble beseiret onsdag kveld.

Ina Sofie Rokne (nr to f.h.) sprakk nullen til bortelaget. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen kunne ha tatt ledelsen etter tolv sekunder da Victoria Sande Petersens skudd ble enkelt reddet av Oppdals sisteskanse, og selv om Oppdal kom bedre med etter hvert, var det vertene som hadde de store sjansene.

Etter 19 minutter burde Sande Petersen ha sendt Tiller i føringen, men etter å ha rundet keeper, ble ballen satt til side for mål.

To minutter senere ble det endelig jubel for blåtrøyene. Ina Sofie Rokne er råsterk i løpsduell med en av Oppdals midtstoppere, og skuffer bort motspilleren før hun setter inn 1-0 i lengste hjørne.

Straffescoring og Sande Petersen-hattrick

Og Sande Petersen skulle få sin herlige revansje. I det 32. spilleminutt doblet hun ledelsen alene med keeper, og åtte minutter senere sto det 3-0 etter et nytt forsøk med Oppdals sisteskanse.

Ledelsen holdt dessverre ikke til pause, ettersom Oppdal reduserte til 1-3 alene med Tiller-keeper Marthe Jakobsen rett før hvilen - egentlig litt ut av ingenting.

Andre omgang startet roligere for seg, men med mange dueller og lite finspill hos begge lag. Kampen måtte helt ut til det 73. minutt da Tiller fikk tildelt straffespark, og Stephanie Johansen satte ballen via keeper og stolpen til 4-1.

Ti minutter før full tid fikk Sande Petersen sitt hattrick da hun fastsatte sluttresultatet til 5-1 etter en siste mulighet alene med keeper.

PS! Dette var første kampen til angrepsspilleren Sara Bye-Andersen i 2017, etter at hun pådro seg en alvorlig skade som satte henne ut hele vintersesongen.

Neste kamp er borte mot Utleira torsdag 18. mai kl.20.00.