En seier og en uavgjort

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): G14-1 slo Melhus mens G16-3 spilte uavgjort mot Freidig 2 lørdag ettermiddag.

Robin Trung Tran hadde et lekkert mål mot Freidig 2. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon gjennom to hjemmekamper denne lørdagen, og det ble nesten full pott.

G14-1 startet lørdagen med å ta imot Melhus i 11er avdeling 2, men blåtrøyene havnet under etter et drøyt kvarter da et innlegg gikk rett i mål og dermed 1-0 til bortelaget.

Tiller leverte dog en solid første omgang med tre store sjanser alene med keeper og et straffespark, men målene måtte vente til andre omgang.

Comeback-spilleren Alexander Solvang bestemte seg for å gjøre noe med måltørken, scorte mål i det 48. og 51. spilleminutt og sendte dermed Tiller foran med en 2-1-ledelse.

Tiller var nærmere 3-1 enn Melhus var 2-2, men flere mål ble det ikke - tre poeng ble igjen på TOBB Arena!

Straffesparkredning og sjansebonanza

G16-3 avsluttet ettermiddagen med et spennende møte med Freidig 2 i 3. divisjon avdeling 2, og det var kaptein Tobias Aavik som satte inn 1-0 tidlig i første omgang.

Kort tid før pause reddet Tiller-keeper Torje Olsen et straffespark på mesterlig vis, men han kunne ikke hindre at Freidig 2 utlignet til 1-1 få minutter etter sidebytte.

Men i de minuttene som fulgte ble det ikke stille på TOBB Arena. Robin Trung Tran lekte seg gjennom Freidig 2s forsvar og hamret ballen i nettaket til 2-1, før Freidig utlignet til 2-2 ikke lenge etterpå.

Freidig kjørte kampen mot slutten, og kunne fort ha tatt ledelsen etter flere store sjanser, men det var Tiller som fikk de siste mulighetene med både et tverrliggerskudd og forsøk alene med keeper.

Det endte til slutt 2-2 på TOBB Arena i en svært innholdsrik kamp.