G16: Tiller 2 - 0 Egge

Postet av Marius L. Larsen den 4. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): G16-1 vartet opp med festfotball i første omgang, men skapte dramatikk helt på tampen.

Fredrik Olufsen satte inn det viktige 2-0-målet i andre omgang. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde stor vinnervilje innad i laget etter den spesielle 3-3-kampen borte mot Steinkjer på søndag, og mentaliteten gikk ikke upåaktet hen i åpningsminuttene.

Før sju minutter var spilt smalt det i nettmaskene da Tobias Aavik var sikker alene med keeper og fikset 1-0 for blåtrøyene, og hvilken første omgang det skulle bli.

Tiller spilte seg flott fram til sjanse etter sjanse, der Emil Offerdal Johansens forsøk mutters alene med keeper var den største, men utrolig nok sto det bare 1-0 til pause.

Rødt kort

I andre omgang fortsatte hjemmelaget kjøret mot nordtrøndernes mål, og kvarteret etter sidebytte doblet Fredrik Olufsen ledelsen da han kranglet inn 2-0 fra kloss hold etter et innlegg i feltet.

Men nok en gang skulle det bli dramatikk mot slutten.

13 minutter før full tid på Arnaud Habarurema seg rødt kort i en løpeduell med en Egge-angriper, og en dyktig dommertrio trakk tilbake straffesparkavgjørelsen til utenfor 16-meteren der forseelsen skjedde.

Allikevel klarte ikke Egge å true Tiller-keeper Lars Smemo nevneverdig, men i stedet kunne Tiril Olsen ha pyntet på resultatet i sluttminuttene da hun chippet elegant over en keeper på halvdistanse, men uheldigvis strøk ballen tverrliggeren.

Neste kamp for G16-1 er borte mot Strindheim søndag 14. mai kl.20.00.

G16: Tiller IL 2 (1) - (0) 0 Egge IL
1-0 Tobias Aavik 7'
2-0 Fredrik Olufsen 55'