Arkiv: J17: Tiller 6 - 0 Egge

Postet av Marius L. Larsen den 22. Apr 2017

(arkiv) TOBB ARENA SØR (TILLER): J17-1 med årets første seier da Egge ble slått hele 6-0 lørdag ettermiddag.

Tremålsscorer Siri Oline Berg-Johansen (t.v.) og assistent Hege Snåsøy Hovdahl. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en variabel åpning på kampen i et fryktelig trøndersk vårvær. Snøen lavet ned på den grønne kunstgressmatta, selv om mange personer bidro med å håndmåke banen fri for snø i morgentimene.

Heldigvis glitret sola etter hvert, og da skinte også hjemmelaget.

Etter åtte minutter satte Siri Oline Berg-Johansen inn 1-0 på et langskudd som trillet i lengste hjørne, og ni minutter senere kunne hun ha doblet ledelsen, men styringen fra fem meter gikk over mål.

Dog fikk hun sin revansje bare to minutter senere, da hun rundet keeper og fra skrått hold satte ballen like over målstreken selv om Egges forsvarsspiller prøvde å få ballen ut av mål på iherdig vis.

4-0 halvveis

Egge kunne fort ha redusert ikke lenge etterpå, men en glimrende inngripen av Tiller-keeper Matilde Bolghaug i duell med Egges angrepsspiller hindret baklengsmål.

I minuttene mot pause fortsatte Tiller å trykke oransjtrøyene tilbake i banen.

Med korte mellomrom ble det både 3- og 4-0.

Først var det en svært god Hege Snåsøy Hovdahl som la på et solid soloraid før en Egge-spiller satte ballen i eget mål. Deretter var det et langskudd fra Andrea Sivertsen Broholm som sørget for en sterk 4-0-ledelse.

Bolghaug sikret smultring

Andre omgang ble noe roligere fra blåtrøyenes side, men allikevel fortsatte de å ha initativet i kampen.

Ikke mange minutter hadde gått siden avspark da Louisa Stuedahl stanget inn 5-0 på et godt slått hjørnespark, og nå var det ikke noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Selv om Bolghaug måtte i aksjon igjen på strålende vis da hun avverget et nytt baklengsmål alene med en Egge-angriper, var det Berg-Johansen som fastsatte sluttresultatet til 6-0 i det 58. spilleminutt.

Neste kamp for J17-1 er borte mot Utleira søndag 7. mai kl.14.00.

J17: Tiller IL 6 (4) - (0) 0 Egge IL
1-0 Siri Oline Berg Johansen 8'
2-0 Siri Oline Berg Johansen 19'
3-0 selvmål 33'
4-0 Andrea Sivertsen Broholm 35'
5-0 Louisa Stuedahl 44'
6-0 Siri Oline Berg Johansen 58'