Postet av Marius L. Larsen den 21. Sep 2016

TOBB ARENA (TILLER): J17 hadde få problemer med å slå Charlottenlund onsdag kveld, og nå venter gullkamp mot Ranheim neste uke.

Victoria Sande Petersen (t.v.) jubler over nettsus sammen med Sara Bye-Andersen og Ida Stiles. Foto: Marius L. Larsen.

Etter noen rolige åpningsminutter der Tiller hadde mest ballinnehav, ble det produsert flere store målsjanser.

Det sa pang i nettmaskene da Andrea Sivertsen Broholm, en av fem spillere født i 2002 som startet kampen, gjorde alt selv og sendte Tiller i ledelsen etter 12 minutter.

I løpet av det neste drøye kvarteret var det fullstendig overkjøring fra hjemmelagets side, og det sto hele 6-0 i målprotokollen etter fem skåringer av Victoria Sande Petersen.

Først tuppet hun ballen forbi keeper fra kloss hold etter en pasning fra Broholm. Deretter ekspederte hun Sara Bye-Andersens lave innlegg i mål før det ble en ny skåring etter bakromspasning fra Laura Gashi.

Om ikke det var nok, så rundet hun keeper og satte ballen rolig i det åpne buret til 5-0 før hun gjorde seg ferdig for kvelden med et knallhardt skudd til 6-0.

Dette resultatet sto seg til pause, men det tok ikke mer enn fem minutter av andre omgang før Gashi økte ledelsen til 7-0 på straffespark.

Flere store sjanser til tross, så ble det ikke flere nettkjenninger, men en sterk 7-0-seier betyr at Tiller vil vinne BDO-serien J17 neste onsdag dersom de beseirer sølvplasserte Ranheim på bortebane.

J17: Tiller IL 7 (6) - (0) 0 Charlottenlund SK
1-0 Andrea Sivertsen Broholm 12'
2-0 Victoria Sande Petersen 17'
3-0 Victoria Sande Petersen 19'
4-0 Victoria Sande Petersen 22'
5-0 Victoria Sande Petersen 25'
6-0 Victoria Sande Petersen 28'
7-0 Laura Gashi (str.) 45'