Kvintuppel fra Holm Aune

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2016

ABRAHALLEN (MALVIK) / BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): Preben Holm Aune hamret inn fem skåringer mot Mosvik, og G13s tredjelag kom endelig på vinnersporet. Det ble en perfekt fredagskveld.

Preben Holm Aune hadde et svært giftig samspill med Jørgen Oldervik mot Mosvik. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på to forskjellige steder på denne fredagskvelden, og helga ble startet på absolutt beste måte.

G13s tredjelag tok turen ut til Abrahallen på Malvik midt i den heteste rushtiden, men det hindret dem ikke å være på tå hev i starten av oppgjøret.

Tiller 3, som sto med tre strake nederlag før denne kampen, satte sju baller i nettmaskene bak Malvik 3s sisteskanse, som dermed førte til at blåtrøyene vant til slutt 7-4 i en målrik affære.

Oldervik + Holm Aune = MÅL

Tillers nest beste seniorspillere møtte Mosvik uten noen Northuger på Byåsen Arena sent fredag kveld, og gjestene i helblått tok oppskriftsmessig ledelsen ved at Preben Holm Aune kriget inn 1-0 fra kloss hold.

Mosvik utlignet ikke lenge etterpå, men to lekre målgivende pasninger fra Oldervik på høyresiden gjorde at Holm Aune sørget for at Tiller 2 ledet 3-1 til pause.

Duoen fortsatte i andre omgang, og Holm Aune hamret inn to nye skåringer - totalt fem - i tillegg til at juniorspiller Andreas Gundersen fikk nettsus.

Selv om Mosvik reduserte, var det straffesparket fra kaptein Geir Øyvind Sjømæling som smalt i innerstanga - hans første nettkjenning fra krittmerket noensinne - som var kronen på verket i 7-2-seieren, der Oldervik til slutt endte opp med hele seks målgivende pasninger.