Jonsvatnet 4 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jun 2014

SOLBAKKEN KUNSTGRESS (JONSVATNET): Tillers nest beste tapte toppkampen mot Jonsvatnet tirsdag kveld.

Assistenttrener Christer Mathissen (t.v.) og Andreas L. Larsen måtte gå skuffende av Solbakken kunstgress. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tøff start mot et godt Jonsvatnet-lag i åpningsminuttene, men etter hvert fant gjestene rytmen, og etter 26 minutter fikk de tildelt straffespark for hands i feltet. Brage Rimol var sikker i sin sak, og fikset 0-1 i målprotokollen.

Men Jonsvatnet var slettes ikke ufarlig i minuttene mot pause. De hadde tre store muligheter før hvilen, men keeper Marius L. Larsen reddet samtlige forsøk.

Svak andre omgang

Derimot var det ikke mye han kunne gjøre rett etter pause. Jonsvatnet utlignet før minuttet var spilt i andre omgang på et hardt og smart skudd i nærmeste kryss, før de tok ledelsen fire minutter senere alene med keeper.

De fikk 3-1 etter 60 minutter på en styring i feltet etter et innlegg, men Olav Bleivik Wist tente håpet med sin 3-2-scoring ti minutter før full tid.

Dessverre var det sløvhet i bakre rekker igjen som førte til 4-2 på et godt langskudd i lengste vinkel rett etterpå, og dermed gikk Tiller 2 på sitt første tap for sesongen.

PS! Juniorspiller Sindre Brå Henden fikk sin offisielle seniordebut i dag!